• توسط وزير امور اقتصادي و دارايي؛
  • شش طرح سرمايه‌گذاري شركت‌هاي دانش‌بنيان اصفهاني به بهره‌برداري رسيد

  • ۱۷:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۷

شش طرح سرمايه‌گذاري شركت‌هاي ‌دانش بنيان مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان توسط دكتر طيب‌نيا، وزير امور اقتصادي و دارايي به بهره‌برداري رسيد.

به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، ساختمان شركت‌هاي دانش بنيان فراتحقيق سپاهان، فرم نورد، نوآوران مدبر صنعت، داده‌پردازي شعله آريا، كاوش نيروي سپاهان و سفير سبز، مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان با ارزشي بالغ بر 155 ميليارد ريال به بهره‌برداري رسيد.

شركت‌هاي دانش بنيان كاوش نيرو سپاهان با توليد تجهيزات اتوماسيون صنعتي، درايو و موتور و تجهيزات ابزار دقيق و فشار ضعيف، فراتحقيق سپاهان با ارائه خدمات مشاوره مهندسي - طراحي و مهندسي تفصيلي، احداث و راه‌اندازي كارخانجات توليدي و صنعتي و فرم نورد با فناوري طراحي و ساخت دستگاه ماشين رولينگ ناميرا، طراحي و ساخت تجهيزات پيشرفته شيرآلات، طراحي و ساخت دستگاه تراش مفتول آجدار، طراحي سيستم اتوماسيون صنايع نظامي و دفاعي فعاليت مي‌كنند.

شركت‌هاي دانش بنيان نوآوران مدبر صنعت با انجام پروژه‌هاي ساخت و توليد در حوزه اپتيك و ليزر توليد كنترلر‌هاي هوشمند آب، سفير سبز با توليد انواع كودهاي ارگانيك و كودهاي بيولوژيك جهت توليد محصولات كشاورزي و باغي و داده‌پردازي شعله آريا با توليد نرم‌افزار آموزشي كتاب الكترونيك مدارس نيز در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان مشغول به فعاليت هستند.

اين ساختمان‌ها در راستاي جذب سرمايه‌هاي بخش خصوصي در اراضي پارك علم و فناوري شيخ بهايي توسط اين شركت‌هاي دانش بنيان اجرا و به بهره‌برداري رسيده است.

همچنين كلنگ آغاز عمليات اجرايي اولين فاز توليد نخ جراحي توسط شركت دانش بنيان نخ جراحان پارس در پنج گروه نخ‌هاي جراحي تخصصي و فوق تخصصي در زمينه‌ي جراحي قلبي و قلبي-عروقي، جراحي چشم، ريزجراحي، جراحي زيبايي، جراحي پلاستيك و جراحي عمومي با بالاترين سطح استاندارد‌هاي معتبر در زميني به مساحت 5571 متر مربع و به زيربناي حدود 5000 متر مربع با 800 متر مربع اتاق تميز مطابق با استانداردهاي معتبر بين المللي توسط وزير امور اقتصادي و دارايي به زمين زده شد.

از ابتداي شكل‌گيري شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان تاكنون 3150 ميليارد ريال توسط بخش خصوصي در اراضي پارك علم و فناوري شيخ بهايي سرمايه‌گذاري شده كه 1600 ميليارد ريال آن از سال 1392 تاكنون بوده است.

اين شهرك با هدف توسعه مبتني بر دانايي از طريق ايجاد مراكز رشد و پارك‌هاي علم و فناوري در اصفهان، قطب اقتصادي و صنعتي ايران شكل گرفته و ضمن حمايت از شركت‌هاي دانش‌بنيان، زمينه لازم را براي تجاري‌سازي دستاوردهاي آن‌ها و جذب سرمايه‌گذاري‌هاي داخلي و خارجي فراهم مي‌آورد.

در حال حاضر بيش از 470 شركت دانش‌بنيان با زمينه‌هاي كاري مختلف در اين شهرك مشغول به فعاليت هستند.

تعداد بازدید : ۱۸۸۳      تاریخ: 1395/07/27

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت